Woningen

Heijmans One
Het kleinste project van Visietech. Een Tiny House van Heijmans. 39 m2 aan woonoppervlak en voorzien van alle gemakken welke een traditionele woning ook heeft. De woning is volledig elektrisch en verplaatsbaar.

De werkzaamheden van Visietech betroffen het advies voor de E en W installaties en deze uitwerken in 3D. De woning dient nu ook als testwoning voor nieuwe technieken en ontwikkelingen welke Visietech tegen komt in de markt en vervolgens zelf wilt testen. Deze woning staat op de Campus in Almkerk.

Opdrachtgever
Heijmans

Park Waranda Vroondaal
Ooit waren het omsloten jachtterreinen voor de lokale adel. Later werden warandes omgebouwd tot luxe villaparken of stadsparken. Dat aristocratische komt opnieuw tot leven in de 52 exclusieve woningen in Park Warande. Visietech heeft hierin het complete advies voor de installaties gegeven met daarbij de tekeningen en een technische omschrijving. Ook zijn de EPC – en ventilatieberekeningen gemaakt t.b.v. de bouwaanvraag. 

Opdrachtgever 
van Mierlo Bouw

Het Zand Ridderkerk
52 energiezuinige woningen in Ridderkerk bestaande uit rijwoningen, 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen. Visietech heeft hierin het complete W en E advies gedaan + de bijbehorende berekeningen t.b.v. de bouwaanvraag.  

Opdrachtgever
Kavel vastgoed